Dorpsraad

shapeimage_1

Een aantal bestuursleden heeft naast de bestuursfunctie ook een commissieschap op zich genomen.

Bob Alderlieste heeft een commissieschap voor Openbaar Vervoer op zich genomen en maakt zich hard bij Provincie, Connexxion en Gemeente Medemblik om een beter openbaar vervoersregeling voor Twisk te krijgen.

Onder het punt Welzijn valt onder andere het Dorpsservicepunt Toko Twisk, dat in 2009 is opgestart in de Doe-het-Zelf zaak van de heer A. Rempt. Dit punt wordt gebruikt als sociaal trefpunt en voorziening voor kleine dagelijkse boodschappen en een reparatiepunt voor fietsers van Lakkie. Voorts komt er waarschijnlijk ook een ruimte voor fysiotherapie, kapsalon, etc.

En zo zijn er meer zaken waarvoor de Dorpsraad zich sterk maakt: verkeer, veiligheid, zorg voor groenvoorziening, behoud van sociale functies in onze kern, zoals de Dorpswinkel en nog veel meer.

ph582441

Het Bestuur

Voorzitter
Vok Kay

Secretaris
Pieter Meyers

Penningmeester
Jos Beers

Wijkcoördinatoren
Joris Goesinnen
Piet Ham
Marc Hutjes
Corinne Nieman
Monique Wijdenes – Wagenmaker

Ook in de Dorpsraad?

shapeimage_5De Dorpsraad is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een van onze zorgpunten op zich wil nemen. Zo hopen wij diverse commissieleden door het hele dorp te krijgen, waardoor we ook een goed beeld krijgen wat er in welke buurt speelt. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via info@dorpsraadtwisk.nl

Welkom op onze website