Dorpsraad

shapeimage_1

Een aantal bestuursleden heeft naast de bestuursfunctie ook een commissieschap op zich genomen.

Bob Alderlieste heeft een commissieschap voor Openbaar Vervoer op zich genomen en maakt zich hard bij Provincie, Connexxion en Gemeente Medemblik om een beter openbaar vervoersregeling voor Twisk te krijgen.

Onder het punt Welzijn valt onder andere het Dorpsservicepunt Toko Twisk, dat in 2009 is opgestart in de Doe-het-Zelf zaak van de heer A. Rempt. Dit punt wordt gebruikt als sociaal trefpunt en voorziening voor kleine dagelijkse boodschappen en een reparatiepunt voor fietsers van Lakkie. Voorts komt er waarschijnlijk ook een ruimte voor fysiotherapie, kapsalon, etc.

En zo zijn er meer zaken waarvoor de Dorpsraad zich sterk maakt: verkeer, veiligheid, zorg voor groenvoorziening, behoud van sociale functies in onze kern, zoals de Dorpswinkel en nog veel meer.

ph582441

Bestuurder: Functie:
Vok Kay Voorzitter (tel: 0227-541604)
Jos Beers Penningmeester en Wijkcoördinator De Maar
Manette Labruyère Secretaris en Wijkcoördinator Dorpsweg 40 tot Dorpsweg 73
Piet Ham Wijkcoördinator Bennemeer, Gangwerf, Hornderweg
Rini Wichard Wijkcoördinator Rositastraat, Beukenlaan, Weidelaan
Marc Hutjes Wijkcoördinator Dorpsweg 73 tot Coenplein
Monique Wijdenes-Wagemaker Wijkcoördinator Coenplein t/m Twiskerland
Andries Rempt Wijkcoördinator Twiskerland t/m Fostedina
Monika Jongert Wijkcoördinator Fostedina t/m Noorder- en Zuiderweg

Ook in de Dorpsraad?